• "Drinking is a way of ending the day." - Earnest Hemingway

  • "The hard part about being a bartender is figuring out who is drunk and who is just stupid." - Richard Braunstein

  • "There can't be good living where there is not good drinking." - Richard Braunstein

Bar Assistance

Cégünk tevékenysédi körének kiemelt része a vendéglátóhelyek és az italforgalmazó cégek részére nyújtott szolgáltatásunk: a személyre és igényekre szabott konzultáció.

Nemzetközi és hazai tapasztalataink alapján garantáltan a legjobb megoldásokat javasoljuk partnereinknek. A sikeres vendéglátás sokszor az apró részleteken múlik.

Bárpult tervezés

A bárpult a vendéglátó egységek egyik legfontosabb része. Egy impozáns pult méltó dísze a helynek, ahol a vendégek összegyűlnek és fogyasztanak, azaz a bárpult bevételt termel.

Ezért javasoljuk minden partnerünknek az átgondolt, az adott hely jellegéhez illő, a várt vendéglétszámra optimalizált bárpult kialakítását, amivel sok későbbi probléma megelőzhető.

Bar Assistance Szolgáltatásaink:

  • Egyedi bárpultok tervezése
  • Kivitelező ajánlása, controlling
  • Személyzet betanítása a bárpult optimális használatára, állagmegóvás, stb

Egyedi igényekre szabott ital- és koktéllap fejlesztés

Egy vendéglátóhely pénzügyileg sikeres működésénél fontos feltétel a bárban felhalmozott italválaszték optimalizálása. A túlzottan sok áru rontja a gazdaságos működést, a szegényes árukészlet viszont az image szempontjából nem szerencsés.Ezért fontos már a tervezési időszakban meghatározni a hely célcsoportját, a napi átlagos vendéglétszámot, figyelembe véve az esetleges nagyobb rendezvények létszámát is, és ezek alapján összeállítani az italválasztékot.Keressen minket és mi konzultációs díj nélkül felmérjük a lehetőségeit!

Koktél fotózás

Iskolánk az elmúlt években több italcégnek és vendéglátóhelynek biztosított a koktélok összeállításán túl fotózást is. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően garantáltan minőségi képeket tudunk készíteni a Megrendelő igényeire szabva.